Співфінансування ОСББ

На сесії міської ради  внесено зміни до рішення Івано-Франківської  міської ради від 25.12.2015р. № 64-2 «Про Програму модернізації багатоквартирних житлових будинків міста Івано-Франківська на 2016-2020 роки».  Зазначеними змінами передбачено співфінансування з міського бюджету капітальних ремонтів житлових будинків, які перебувають в управлінні об’єднань співласників багатоквартирних будинків. Рішення про включення в програму спіфінансування  буде прийматись комісією, що створена при першому заступнику міського голови М. Вітенку.

Рішення про погодження робіт до виконання, прийняте відповідною комісією за результатами розгляду, є підставою для виконання Департаментом житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради робіт із капітального ремонту за кошти міського бюджету на умовах співфінансування, відповідно до відсотків, затверджених постійною депутатською комісією з питань бюджету.

Співфінансування частки капітального ремонту з міського бюджету здійснюється Департаментом житлової комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради після внесення ОСББ на спеціальний рахунок Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради в повному обсязі частки ОСББ.

Виконавець робіт з капітального ремонту визначається Департаментом житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради за результатами електронних торгів по проведених закупівлях в системі Prozorro.

З повним текстом рішення можна буде ознайомитись на офіційному веб-порталі Івано-Франківської міської ради.

 

1. Заява на співфінансування ремонтних робіт: https://drive.google.com/open?id=0BwLGWt7Nof7jQU9uX3Z2LTZEUnc

2. Загальна інформація про ОСББ: https://drive.google.com/open?id=0BwLGWt7Nof7jWi01UzhsODczeEU

3. Протокол загальних зборів щодо включення на виконання робіт: https://drive.google.com/open?id=0BwLGWt7Nof7jeXh2TDFyWTVlZzA

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради

76000

м. Івано-Франківськ

вул. Незалежності, 7

тел.(03422) 53-22-12

факс: (0342) 55-24-42

e-mail: dkgmvk@ukr.net

Підпишись

Будь вкурсі всіх подій міста

Соціальні мережі

Search