Конкурс «Найцікавіша новорічна ілюмінація» скасовано

Конкурс «Найцікавіша новорічна ілюмінація», що був анонсований Департаментом та інформацію про який було розміщено на нашому сайті, скасовано.

Зазначимо, що йдеться про конкурс, в рамках якого франківці могли позмагатися за краще оформлення вітрин, фасадів та прилеглих територій у місті Івано-Франківську та у селах Івано-Франківської ОТГ та міської ради. Головним призом конкурсу мала стати відзнака в сфері благоустрою та грошова премія.

Рішення про неможливість продовження конкурсу «Найцікавіша новорічна ілюмінація» цього року було прийняте сьогодні, 20 січня.

Цього року отримані заявки від учасників конкурсу важко структурувати та розприділити по номінаціях.  Також цього року подібний конкурс було проведено іншим структурним підрозділом Івано-Франківської міської ради. Зважаючи на ці фактори  було прийнято рішення не проводити наступний етап конкурсу. Дякуємо усім учасникам конкурсу за надіслані заявки та очікуємо на Ваші заявки наступного року. 

Також повідомляємо, що цього року планується проведення щорічного конкурсу у сфері благоустрою. Детальна інформація про конкурс буде оприлюднена наприкінці лютого на нашому сайті.

Сподіваємося на Ваше розуміння та подальшу співпрацю.

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради

76000

м. Івано-Франківськ

вул. Незалежності, 7

тел.(03422) 53-22-12

факс: (0342) 55-24-42

e-mail: dkgmvk@ukr.net

Підпишись

Будь вкурсі всіх подій міста

Соціальні мережі

Search