ВІДТЕПЕР КОЖЕН МЕШКАНЕЦЬ ЗМОЖЕ ВИСАДИТИ "ПАМ`ЯТНЕ ДЕРЕВО"

В Івано-Франківську стартує цікава програма «Пам’ятне дерево». Відтепер кожен мешканець буде мати можливість долучитися до процесу озеленення міста та висадити дерево з нагоди визначної події в своєму житті: одруження, народження дітей, ювілеїв, закінчення навчальних закладів і т.п.

Кожне посаджене дерево матиме власну романтичну, цікаву, зворушливу історію, а місто розквітатиме та зеленітиме з кожним роком. Висаджене дерево також може стати чудовим подарунком, адже рослина буде зростати, розвиватись та нагадуватиме про ті емоції, які у неї закладені.

Де можна посадити дерево?

1) Парк культури і відпочинку ім. Т. Шевченка;

2) Центральне міське озеро;

3) Сквер «Первоцвіт»;

4) Парк Молодіжний.

Куди звертатись?

Щоб висадити дерево потрібно звернутись у Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради із заявою у якій зазначатиметься подія до якої приурочена висадка дерев, місце, порода дерева та дата посадки. Одночасно з заявою необхідно відшкодувати вартість даної послуги.

Яка вартість послуги?

Вартість коливається у межах 1000-3000 грн., залежно від обраного сорту дерева. Зазначена вартість включає ціну саджанця, іменної таблички і сертифікату.

Посадка дерев відбуватиметься навесні з 1 березня по 30 квітня та восени з 1 жовтня по 30 листопада. Висадка та догляд за деревом здійснюватиметься спеціалізованим підприємством за кошти міського бюджету.

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради

76000

м. Івано-Франківськ

вул. Незалежності, 7

тел.(03422) 53-22-12

факс: (0342) 55-24-42

e-mail: dkgmvk@ukr.net

Підпишись

Будь вкурсі всіх подій міста

Соціальні мережі

Search