В Івано-Франківську відбувся форум ОСББ

В Івано-Франківську за участі експертів, представників ОСББ та влади відбувся відкритий форум International Republican Institute (IRI).  Під час зустрічі було обговорено ряд актуальних питань пов’язаних з роботою ОСББ, зокрема: сучасні заходи з енергоефективності, які ОСББ можуть впровадити в житлових будинках задля збереження енергії, що відповідно може скоротити витрати на комунальні платежі;  реформи надання житлово-комунальних послг; важливість створювання та підтримки ОСББ та ін.

Також на форумі було презентовано результати щорічного Муніципального дослідження МРІ, обговорено міські програми, покликані модернізувати житлово-комунальне господарство та низку інших проблем пов’язаних з роботою ОСББ, які учасники форуму мали можливість представити під час налагодженого діалогу.

Начальник управління житлової політики ДЖКПБ Івано-Франківська міської ради Геннадий Пономаренко зазначив, що міська рада зацікавлена у співпраці з мешканцями щодо розвитку ОСББ та визначив пріоритетним  створення платформи задля подальшої комунікації між мешканцями та обміну інформації щодо діяльності ОСББ.

 

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради

76000

м. Івано-Франківськ

вул. Незалежності, 7

тел.(03422) 53-22-12

факс: (0342) 55-24-42

e-mail: dkgmvk@ukr.net

Підпишись

Будь вкурсі всіх подій міста

Соціальні мережі

Search