Міський голова Франківська вручив ключі від трьох квартир дітям-сиротам

Помешкання були придбані відповідно до Житлового Кодексу Української РСР, законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про житловий фонд соціального призначення", Постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №877 "Про затвердження Порядку та умов надання у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/капітальний ремонт/реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво/придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа". 

Відтепер в однокімнатній квартирі, що знаходиться на вул. Івасюка, 32 (в панельному будинку, з комунальними вигодами, загальна площа квартири - 37, 7 м. кв., вартість житла - 457285, 00 тис. грн.) мешкатимуть Вітович Анастасія Петрівна із донькою Еммою. Анастасія Вітович зараз перебуває в декретній відпустці, самостійно виховує семимісячну доньку Емму, з якою на сьогоднішній день проживають у Будинку нічного перебування на вул. Млинарській, 2А.

У квартирі за адресою вул. Академіка Сахарова, 29 (в цегляному будинку, з комунальними вигодами, загальна площа квартири - 30, 3 м. кв., вартість житла - 439792, 00 тис.грн.) проживатиме Рочняк Анна Петрівна. Анна Рочняк виросла в дитячому будинку, зараз навчається в Бурштинському торгівельно-економічному коледжі. Прописана та проживає у студентському гуртожитку.

В однокімнатній квартирі, що знаходиться на вул. Галицькій, 124 (в цегляному будинку, з комунальними вигодами, загальна площа квартири - 32, 3 м. кв., вартість житла - 452749, 00 тис. грн.) мешкатиме Савчин Сергій Олександрович. Раніше Сергій Савчин  проживав в одній квартирі з опікуном, в якій зареєстровано дев'ять осіб. 

 

 

Усі ці діти-сироти перебували на первинному обліку в службі у справах дітей міської ради та на отримання житла. Рішення про виділення їм житла було прийнято на засіданні виконавчого комітету міської ради. Квартири були придбані ДЖКПБ за рахунок державної субвенції з державного бюджету соціальне житло для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради

76000

м. Івано-Франківськ

вул. Незалежності, 7

тел.(03422) 53-22-12

факс: (0342) 55-24-42

e-mail: dkgmvk@ukr.net

Підпишись

Будь вкурсі всіх подій міста

Соціальні мережі

Search